Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Stokrát omílané téma zpracované na úrovni čtrnáctileté slečinky, vidící jen to, co chce...Té bych to ale vzhledem k věku a omezenému rozhledu odpustila...

2 0
možnosti

'...auta ani domy horet nemusi. Zalezi na vetsine.' To je socialisticky blabol. Myslite, ze jako vetsina nejak 'nuti' imigranty zapalovat auta nebo domy? Oni sami se rozhoduji o tom, zda budou nebo nebudou pachat trestnou cinnost. To je to same jako tvrdit, ze vetsina muze za to, ze Bartak znasilnoval a vydiral sve asistentky? Jak jste ho k tomu jako clen vetsiny donutil? Problem je v tom, ze takove chovani jako znasilnovani, hazeni kamenu, podrezavani atd. je v nekterych kulturach v Africe a Strednim Vychode a jinde rozsirene a dokonce prijatelne a povazovane za normalni. Ti, co lobuji za multikulti, lobuji neprimo I za zachovani techto aspektu cizich kultur. Pochopitelne, ze pokud byl nekdo v teto kulture vychovan, proc by s takovym pro nas nemoralnim chovanim nepokracoval I v hostitelske zemi? Podivejte se na Svedsko, Svedi nejsou rasisti a davaji imigrantum velmi dobre podminky, dobre bydleni a tolik penez, ze si muzou koupit vybaveni do bytu, znackove obleceni, iPhone a nejsou vubec chudi. Je jim poskytovana extra pomoc ruznymi urady s byrokracii, praci (existuji spec programy) a vsim moznym, maji vyucovani Svedstiny zadara. Maji se lepe nez nezamestnani Svedove diky neskutecne pomoci, kterou Sved nedostane. Presto hori auta, skoly, Svedky jsou znasilnovany, po policistech a zachranarich jsou hazeny kameny. Ba ne, toto barbarske chovani neni vyvolano postoji nebo chovanim vetsiny a neda se ovlivnit. Lze je jen ovlivnit tak, ze imigranty z jistych oblasti proste nebude CR prijimat.

4 0
možnosti
Foto

Ano. Nemám co bych dodala. Skoro celý svůj život jsem si myslela, že jsou si lidé rovni. Nejsou. Díky kultuře, tradicím, náboženství, vzdělanosti, výchově a okolnostem...Neříkám, jestli je to dobře, nebo špatně.Ale snažit se z jakýchsi "jakože" morálních důvodů o mesiášský přístup k civilizacím, které se zastavily ve vývoji, a přežívají jen díky pocitu provinilosti bývalých kolonizátorů, nejen že jim nijak nepomůže, ale nepřinese to žádný prospěch ani "zachráncům"...Protože civilizace, o kterých je řeč jen rezignovaně natahují ruku...A to nestačí.Pokud imigranty z krizových oblastí, tak z Evropy - je tam větší předpoklad pro vzájemnou užitečnost.

3 0
možnosti

vždyť vidíme co tady dělají Vietnamci ..jak tady podnikají ..!!

a Češi se nebrání raději budou pracáku místo aby tu nekalou konkurenci vyhnali!!

0 1
možnosti

Do Švýcarska ovšem nepustí Syřany a muslimy všeho druhu, ale jen bohaté Němce...Rusy apod....

3 0
možnosti

Jste, autore, velmi naivní.

9 0
možnosti

Tomu, co jste napsal, snad ani sám nevěříte. Můžeme dělat cokoliv, problémy budou. A navíc se těchto lidí už nezbavíme.

10 0
možnosti

O92n50d45r35a 49G11l12a17c

3. 12. 2014 10:00

Pár poznámek:

Ptáte se, kdo bude dělat ty nejhorší práce, nad kterými Češi ohrnují nos. (Prakticky to znamená: Kdo bude dělat načerno? - legální pracovník je vždycky drahý.) Chápeme. Vezmeme si sem cizince na ty nejhorší práce, konané nelegálně, a potom se budeme snažit, aby se tu cítili dobře. Aby nebyli sociálně vyloučení. To uděláme třeba tak, že se na ně budeme usmívat (nejlíp za peníze z grantů) - nebo jste to myslel jinak?

Integraci některých skupin přistěhovalců nezvládli Francouzi, nezvládli ji Němci a nezvládli ji Britové. (Jedná se o tytéž skupiny přistěhovalců.) Teď to máme zkoušet my, protože jsme co - lepší než Němci, Britové, Francouzi? Nebo máme víc peněz? Nebo jsme v jiné Evropské unii, takže můžeme nastavit jiná pravidla?

14 0
možnosti

Ve mně slova "kdo bude dělat ty nejhorší práce, nad kterými Češi ohrnují nos" taky vyvolala pocit, že je psal rasista, který si myslí, že jsme něco lepšího a na horší práce máme cizince.

3 0
možnosti
  • Počet článků 60
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1087x
Hroch je při vyrušení skoro stejně nebezpečnej jako já. Proto mám rád hrochy..

Seznam rubrik